Luxus jménem Rolls Royce

Pokud si člověk zvykne užívat si drahých věcí, už jen málokdy sklouzne k těm levnějším variantám. Především ti, co mají stále na účtu velké množství peněz, si mnohdy myslí, že nikdy nemohou sklouznout k levnějším záležitostem, ale jednoduše krach jejich firmy je někdy možný. Naštěstí se jim stále daří, a tak si jsou schopni užívat opravdu skvělých věcí, na které si normální smrtelník nemůže sáhnout ani skrze sklo. Mnoho lidí jim však nezávidí, pokud se však nejedná o automobil. U něj všeobecně platí, že čím dražší, tím lepší. To zejména potvrdí muži, kteří jsou velcí zastánci a nadšenci do automobilového průmyslu. Milují zejména závodní auta nebo skvělé velké limuzíny, v nichž se mohou cítit jako naprostí boháči. Někdy v nich dokonce svezou i svou partnerku, aby se necítila, že se octla na druhé koleji, i když tomu tak ve skutečnosti je. Každý muž si ve chvíli, kdy si koupí nový vůz, zvykne na to, že denní péče je opravdu nutná, a tak se není čemu divit, když večery se svou přítelkyní jsou méně důležité než každodenní luxování nebo leštění nového automobilu.

Každá automobilka se navíc rok co rok představuje se svými novými kousky na velké přehlídce aut v Ženevě. Letos se tam také ukázala i novinka z dílny luxusních aut automobilky značky Rolls Royce. Jedná se o kousek, který je u pánů velmi oblíbený, protože se jedná o zcela fantastický kousek.

Dřevo a kožené obšití dodává luxus

Pokud si myslíte, že tato dílna za poslední roky vyprodukovala pouze luxusní limuzíny modelu Phantom, mýlíte se. Nyní byl představen jeho nástupce, který má mnohem více výhod než ten předchozí kousek. Poznáte ho pole modré barvy, která připomíná především námořnickou modř nebo zaoceánský parník. Uvnitř naleznete interiér z intarzovaného dřeva, které je protkané modrými barvami. Celý interiér má bílé kožené obšití, což opět působí velmi luxusním dojmem.

Autor příspěvku: Admin